Individuele lessen
klarinet

Op de klarinetstage geeft een team van gemotiveerde en gerespecteerde leerkrachten les: John Van Laethem, Anne Piirainen, Bart Watté, Nadine Vandingenen, Michèlle Geerlings en David Van Maele. Van zelfsprekend kan het aantal leerkrachten nog aangevuld worden. Dit hangt af van het aantal inschrijvingen.

De leerlingen worden verdeeld volgens graad (of gelijkgesteld niveau) en krijgen over de drie dagen gespreid les van elk van de leerkrachten.

In de individuele les leer je op verschillende manieren bij. Enerzijds krijg je zelf les van de leraar en word je gestimuleerd om je eigen speelniveau op te krikken, en anderzijds leer je enorm veel door het bekijken en beluisteren van een andere leerling van jouw groep die les krijgt.

Vanzelfsprekend komt iedereen bij elke leraar aan de beurt. Dit wordt in goede banen geleid door een perfect geolied doorschuifsysteem. Leerlingen die in aanmerking komen voor een solo op het slotconcert worden ook individueel begeleid door John en werken uitgebreid met de pianobegeleider.